03.05.2024
Новини

На Тернопільщині не вистачає медичних працівників

Понад 160 вакансій є для працівників медичного напрямку на Тернопільщині, – інформують у Тернопільській обласній службі зайнятості. Лікарі та медичний персонал завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках та медцентрах, особливо у теперішній час.

На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи 166 актуальних вакансій медичного напрямку.

Найбільший попит на:
▪️лікарів (94 вакансії)
▪️медсестер/медбратів (57 вакансій),
▪️молодший медперсонал (13 вакансій).

Є 12 вакансій сімейних лікарів, 10 – стоматологів, 8 – педіатрів, по 6 вакансій – анестезіологів та терапевтів, по 3-4 вакансії лікарів: офтальмологів, рентгенологів, з УЗД, невропатологів, психіатрів, ендокринологів, інфекціоністів, фізичних терапевтів.

Також є потреба у лікарях: інфекціоністах, невропатологах, ортопедах-травматологах, ендокринологах, ЛОРах, психіатрах, з УЗД, фтизіатрах, хірургах, бактеріологах, акушерах-гінекологах, лікарях функціональної діагностики, нефрологах.

Пропонують роботу й для фельдшерів, патологоанатомів, бактеріологів, фахівця з фізичної реабілітації та інших працівників медичного напрямку.

Перейти до панелі інструментів