04.05.2024
Новини

Біля Тернополя стріляли в кримінального авторитета: подробиці резонансної події

У ніч з 19 на 20 квітня на Тернопільщині стріляли в чоловіка. Сталось це в одному з сіл біля обласного центру. Начальник ГУНП у Тернопільській області підтвердив інформацію про те, що було скоєно замах на життя людини.

“Невідома особа здійснила три постріли із вогнепальної зброї в автомобіль, за кермом якого перебував житель Тернополя. Наразі потерпілий з пораненням перебуває у лікарні. Чоловік, на якого вчинили замах, дійсно має відношення до кримінального світу”, – йдеться у повідомленні.

Невідомого розшукують.  “Запевняю вас, що поліція зробить усе можливе, аби причетні до замаху на вбивство особи були притягнуті до відповідальності. Це, якщо хочете, частина моєї відповіді на дописи мережевих експертів, які стверджують, що поліція надто активно працює над вилученням з незаконного обігу зброї у громадян. Але як бачимо, рано чи пізно така зброя стає інструментом важких злочинів, що призводить до трагічних наслідків”, – коментує Сергій Зюбаненко.

У поліції розповіли обставини замаху на життя чоловіка. Близько опівночі медики повідомили поліцію про те, що до них з вогнепальним пораненням доставили 60-річного тернополянина.

Попередньо встановлено, що потерпілий автомобілем заїхав на територію власного будинку і в цей момент невідомий здійснив постріли із зброї по авто. Внаслідок чого чоловік отримав три вогнепальних поранення. Наразі він перебуває у лікарні.

Перейти до панелі інструментів