29.04.2024
Новини

У громаді на Тернопільщині збудують 3 сонячні електростанції за півмільйона євро

У Чортківській громаді збудують 3 сонячні електростанції за 500 тисяч євро. Ці кошти отримали від закордонних партнерів, – повідомляють у Чортківській міській раді.

“Черговою неймовірною новиною, черговим потужним здобутком, черговим успішним результатом міжнародної співпраці Чортківської міської ради поділився міський голова Володимир Шматько.

500 тисяч євро здобули для Чорткова! Один рік і два місяці ми боролися за ці гроші. Листування, розробка техніко-економічних обґрунтувань, емоції, консультації і результат:
✅ подарунок у розмірі 460 тисяч євро для Чорткова і нашого КП Чортків водоканал на будівництво трьох сонячних електростанцій від наших друзів і партнерів Eastern Europe Energy Efficiency and Environment Partnership Fund – E5P і Nefco, Nefco in Ukraine in Ukraine;
✅ подарунок 50 тисяч євро на технічний супровід проєкту від Nefko», – написав на своїй сторінці у Facebook голова Чортківської громади.

Детально про цей мегаважливий проєкт для нашого міста читайте згодом на офіційних інформаційних джерел Чортківської міської ради”, – йдеться у повідомленні.

Раніше “Терміново” розповідало, що на Чортківській лікарні встановили сонячні батареї на 1 млн грн.

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів