30.04.2024
Новини

У Тернополі зоозахисники б’ють на сполох через імовірне отруєння безпритульної собаки

У Тернополі, ймовірно, невідомі отруїли собаку Циганку, яка мешкала у центральній частині міста. Відео страждань тварини уже розлетілось інтернетом. Про випадок надзвичайної жорстокості повідомляє відома тернопільська зоозахисниця Людмила Чеховська.

“Друзі, я бачу усі ваші повідомлення щодо отруєння собаки, котра до того ж була годуючою, поблизу ТЦ “Орнава” (вул. Торговиця 28) 12 квітня у Тернополі…
Мало того, що собака-мама помирала у страшних муках, адже немає гіршої смерті за смерть від отруєння – через вбивство цієї годуючої собаки – помруть ще її дітки, яким всього лише близько 10 днів з народження, місцезнаходження яких нікому невідоме, на превеликий жаль…. Це особливо жорстоке вбивство тварин!”, – йдеться у повідомленні.

Людмила Чеховська зазначає, що волонтери “Ноєвого ковчегу” намагались її врятувати, але не встигли. Вони викликали поліцію та написали заяву щодо вбивства собаки шляхом отруєння. У поліції чекають на результати розтину.

https://www.facebook.com/liudmyla.sha/posts/pfbid0JCDA9Jyy4ub3w5b2nbiYcavpEtA2R7bcCCf7qYUpHDnKGr2SRN8Y6xg9dnmPe9rVl?locale=uk_UA

 

Перейти до панелі інструментів