27.04.2024
Новини Оперативно

У лікарні помер військовий з Кременця, який потрапив у жахливу ДТП

Печальну звістку про смерть військового Романа Янчука повідомляє голова Кременецької громади Андрій Смаглюк. Прощатимуться із загиблим 29-30 березня.

“Наша громада втратила військовослужбовця, який помер у лікарні, жителя міста Кременець, старшого лейтенанта ЯНЧУКА Романа Петровича, офіцера обліку мобілізаційної роботи другого відділу Кременецького РТЦК та СП.

Завтра, 29 березня 2024 року о 14:00 год біля бару “Три Валети” зустрічаємо військовослужбовця ЯНЧУКА Романа. Кортеж зупиниться біля Майдану Волі, де прочитається Євангеліє. Після того кортеж їде до родинного дому де проживав Роман (вул. Київська, буд 46), одразу відбудеться панахида.

В суботу, 30 березня 2024 року похорон відбудеться таким чином:

  • 13:00 год – Літія дома;
  • 14:00 год – Чин похорону в Соборі Преображення Господнього.

Орієнтовно о 15:00 год – відбудеться прощання на Майдані Волі. Поховання відбудеться на кладовищі в селі Великі Млинівці”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 3 березня чоловік потрапив у жахливу ДТП у с. Катеринівка, що на Кременеччині. У важкому стані його госпіталізували до хірургічного відділення. Майже місяць лікарі боролися за його життя та, на жаль, врятувати не змогли.

Перейти до панелі інструментів