27.04.2024
Новини

У Кременці попрощаються із знаним та шанованим тренером лижників

Про смерть відомого та шанованого на Тернопільщині тренера Василя Нікіфорука сьогодні повідомили у Тернопільській обласній ДЮСШ з зимових видів спорту. Василю Івановичу було 65 років. За роки своєї тренерської кар’єри він виховав не одне покоління спортсменів, серед яких чимало професійних.

“Із сумної новини сьогодні розпочинається день для нашої школи. Пішов із життя тренер-викладач зі стрибків на лижах з трампліна Нікіфорук Василь Іванович. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного.

Ми завжди будемо пам’ятати Василя Івановича як хорошу, добру та щиру людину.
Похорон відбудеться завтра. Годину і місце повідомимо пізніше”, – йдеться у повідомленні.

Вихованці та їхні батьки із вдячністю та теплом відгукуються про Василя Нікіфорука. Адже він був не лише тренером для учнів спортивної школи, завжди дбав про них, про те, аби комфортними були умови тренування, піклувався про дітей у поїздках. Приділяв увагу кожній дитині окремо. До останнього був поряд зі спортсменами та колегами, адже не уявляв свого життя без спорту. Ще у минулі вихідні брав участь у Чемпіонаті України серед юнаків та дівчат зі стрибків на лижах з трампліна та фінал Всеукраїнських змагань “Юнацький Кубок ФЛСУ” зі стрибків на лижах з трампліна у Кременці. Тож для спорту Тернопільщини його смерть велика втрата.

Нагадаємо, восени минулого року Василь Іванович переніс складну операцію на серці.

 

Перейти до панелі інструментів