07.05.2024
Новини

Молодого тернополянина судитимуть за вбивство: подробиці

Кримінальне провадження проти 33-річного жителя Тернополя скерували до суду слідчі Головного управління НП Тернопільщини. Його підозрюють у нанесенні важких тілесних ушкоджень своєму знайомому.

“У ході досудового розслідування було встановлено причинно-наслідковий зв’язок між подіями, що відбувалися упродовж майже місяця. 8 жовтня минулого року до лікувального закладу було доправлено потерпілого з тілесними ушкодженнями. Чоловік не зізнавався, хто заподіяв йому травми, було лише відомо за яких обставин це сталося – разом зі своїм кривдником напередодні вони розпивали алкогольні напої”, – йдеться у повідомленні пресслужби ГУНП у Тернопільській області.

Спочатку тернополянин довго лікувався, згодом його перевели на амбулаторне лікування. Але через якийсь час стан здоров’я чоловіка погіршився – його не встигли госпіталізувати. Судово-медична експертиза показала, що смерть пов’язана із отриманими раніше травмами.

Поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини житель обласного центру.

Поліцейські забрали докази, що свідчать про причетність 33-річного підозрюваного до вчинення важкого злочину, і слідчі скерували справу до суду. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Перейти до панелі інструментів