27.07.2024
Новини

Поліція затримала чоловіка на ринку: подробиці інциденту у Тернополі

Сьогодні у багатьох телеграм-каналах почала з’являтися інформація про те, що у Тернополі на ринку відбувається затримання чоловіка. Висувались різні версії, у тому числі – що його затримали працівники ТЦК.

Як повідомили у патрульній поліції області, чоловік припаркував свій ВАЗ, порушуючи правила дорожнього руху. Патрульні перевірили відповідні документи і виявили, що він їздить автомобілем, хоча позбавлений водійських прав за рішенням суду.

“Оскільки в діях чоловіка вбачається факт умисного невиконання рішення суду, а це кримінальне правопорушення — патрульні на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Керманича поліцейські відсторонили від керування транспортним засобом та викликали на місце евакуатор. Однак під час евакуації автомобіля, водій перешкоджав роботі патрульних, висловлювався нецензурною лайкою, на неодноразові зауваження інспекторів не реагував, тож останнього затримали”, – йдеться у повідомленні.

На громадянина патрульні склали протокол затримання та адмінматеріали за ст. 185 КУпАП, за ч. 5 ст. 126 КУпАП, за ч. 1 ст. 122 КУпАП.

Перейти до панелі інструментів