27.07.2024
Новини Оперативно

Змусили стріляти: тернополянина у складі групи ухилянтів затримали на кордоні

Група з 9 чоловіків з різних областей України спробувала незаконно перетнути кордон з Угорщиною. Її затримали на Закарпатті прикордонники відділу “Лужанка”. Про це повідомляють у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

“Інформацію про наміри чоловіків було надано співробітниками оперативно-розшукового відділу загону. У ході її реалізації, сьогодні опівночі група реагування зупинила поблизу кордону 9 осіб, які прямували в бік сусідньої країни.
Затриманими виявилися жителі Хмельницької, Львівської, Донецької, Сумської, Київської, Тернопільської та Закарпатської областей. За «нічну прогулянку» у прикордонні, кожен з них заплатив переправникам від 8 до 12 тисяч доларів”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіки спробували втекти, проте після кількох попереджувальних пострілів змінили плани та виконали законні вимоги прикордонного наряду.

Щодо порушників склали протоколи за 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Перейти до панелі інструментів