27.07.2024
Новини

Усі лабораторії “Сінево” можуть припинити роботу

Державне бюро розслідувань наклало арешт на будівлі “Сінево Україна” – де знаходяться центральний офіс та центральна лабораторія. Про це повідомили у прессслужбі Мережі.

Через це компанія змушена припинити роботу. За словами представників преслужби, це призведе до повної зупинки мережі лабораторій.

Як повідомляється, арешт наклав Личаківський районний суд Львова за клопотанням ДБР. Ці дії називають тиском на бізнес.

Кримінальне провадження ДБР ведеться за фактом начебто незаконного виведення з державної власності нерухомого майна у період з 2016 по 2021 рік.

У “Сінево Україна” кажуть, що придбали будівлю в 2010 році, коли вона була у приватній власності. А у період з 2013 по 2016 роки провели в ній реконструкцію, під час якої розширили площу примішення більш ніж утричі.

“За законодавством України, після такої реконструкції будівля вважається новоствореним її власником об’єктом”, – кажуть у Сінево”.

Також у лабораторії зазначають, що арешт наклали без офіційного повідомлення компанії та її власника та без виклику представників компаній на судове засідання. Тому у “Сінево” звернулись якнайшвидше розв’язати проблему.

Фото з сайту “Сінево”

Перейти до панелі інструментів