27.07.2024
Новини

У полоні розстріляли 33-річного Героя із Тернопільщини. Відео

Трагічну звістку повідомляє голова Залозецької громади Андрій Нога. До останнього жевріла надія на те, що 33-річний захисник живий. Та, на жаль, звістка про його загибель підтвердилася.

“Шановна Залозецька громадо!

З глибоким сумом та скорботою повідомляємо про те, що підтверджено загибель нашого воїна ГЕРОЯ, жителя смт. Залізці Григуса Івана Любомировича, 02.02.1991 р.н., який потрапив в полон у Донецькій області та днями був безжально розстріляний москалями.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Сили рідним, близьким, друзям та усім хто знав нашого захисника Івана пережити цей невимовний біль від втрати рідної людини.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Про дату та час зустрічі Загиблого Героя буде повідомлено додатково”, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Іван Григус потрапив у полон кілька тижнів тому під Новомихайлівкою. Відео його затримання оприлюднили у різних мережах.

 

Перейти до панелі інструментів