09.05.2024
Новини Оперативно

Водій, який спровокував ДТП на в’їзді до Тернополя, був п’яним і не тільки

Увечері 11 лютого поліцейські затримали водія, який був третім учасником смертельного ДТП, що сталося вчора на в’їзді до Тернополя. У ньому, нагадаємо, загинула людина, і ще шестеро отримали травми різного ступеня важкості. Серед них є троє дітей.

Журналісти “Терміново” стежили за розвитком подій, адже водій, який був третім учасником аварії, не лише спровокував ДТП і втік, але й був п’яним. Мало того, він не мав права керувати автомобілем за рішенням суду, адже уже двічі потрапляв у поле зору правоохоронців через нетверезе водіння.

Як стало відомо нашим журналістам, горе-водія затримали ще вчора. Оперативники карного  розшуку вийшли на слід злочинця у селі Смиківці, де той проживає.

“У результаті вжитих заходів оперативники карного розшуку спільно зі слідчими Головного управління, патрульними розшукали п’яного втікача та помістили його до ізолятора тимчасового тримання відповідно до ст. 208 КПК. Як з’ясували поліцейські, затриманий згідно з рішенням суду був позбавлений права керувати транспортними засобами, також його уже двічі зупиняли патрульні за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння”, – розповів очільник поліції області Сергій Зюбаненко.

Перейти до панелі інструментів