27.07.2024
Новини

Призначено нових керівників поліції Борщова та Бучача

Зюбаненко

Сьогодні, 16 січня, очільник поліції області Сергій Зюбаненко представив нових керівників терпідрозділів у Борщові та Бучачі. Про це він повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці.

Обидва керівники призначені поки що тимчасово. Як раніше і повідомляв активіст Роман Довбенко, очолив бучацький підрозділ поліції підполковник Юрій Кунька. Він народився на Підгаєччині, закінчив Львiвський державний унiверситет внутрiшнiх справ за спеціальністю правознавство. Спочатку працював дільничим інспектором, потім оперуповноваженим, далі був начальником сектору карного розшуку. У 2014-му став начальником кpимiнальної мiлiцiї Козiвського районного вiддiлу, з жовтня 2023 – начальником Борщівсього відділення поліції.

“Юрій Кунька зарекомендував себе за роки служби як професійний та досвідчений фахівець”, – пише Сергій Зюбаненко. А на малій батьківщині його характеризують як порядну людину.

Борщівське відділення поліції очолив Іван Перепельчук. Він є одним з кращих працівників обласного апарату карного розшуку. У Борщів його відправили для того, щоб зміг набратись управлінського досвіду.

поліція Тернопільщини Поліція Тернопільщини

Перейти до панелі інструментів