07.05.2024
Новини Оперативно

Стало відомо, хто може стати начальником бучацької поліції після смерті Тараса Стеця

Від трагічної смерті начальника бучацької поліції Тараса Стеця, з яким стався нещасний випадок, минув місяць. Ймовірно, на його місце призначать Юрія Куньку. Так вважає місцевий активіст Роман Довбенко.

З жовтня Юрій Кунька очолює відділення поліції №1 м. Борщів. Тому, ймовірно, будуть кадрові зміни. До того він виконував обов’язки начальника Підгаєцького райвідділу поліції.

Юрій Кунька народився 29 липня 1984 року у селі Литвинiв Пiдгаєцький район. Закінчив Львiвський державний унiверситет внутрiшнiх справ за спеціальністю правознавство. В органах внутрішніх справ з 2001 року. Роботу в міліції розпочав зі служби дільничних інспекторів міліції Підгаєцького районного відділу Управління МВС України в Тернопільській області. Продовжив роботу оперуповноваженим кримінальної міліції у справах неповнолітніх спочатку цього ж райвідділу. У 2008 році обійняв посаду начальника сектору карного розшуку кримiнальної мiлiцiї Пiдгаєцького РВ. З лютого 2014 року – заступник начальника районного вiддiлу – начальник кpимiнальної мiлiцiї Козiвського районного вiддiлу Управлiння МВС України в Тернопiльськiй областi.

Зазначимо, що у коментарях Юрія Куньку характеризують як людину, не зіпсовану системою, виховану та цілеспрямовану.

Перейти до панелі інструментів