10.05.2024
Новини

Митрополит Епіфаній приїде до Кременця і звершить молитву у Миколаївському соборі

Оприлюднили графік богослужінь у Миколаївському соборі Кременця, який нещодавно залишила парафія УПЦ. Перша служба ПЦУ у храмі відбулася на свято Миколая, 6 грудня. Наразі відомий розклад до кінця грудня 2023 року. Також повідомляють про візит предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія. 

“Поки що, ми не маємо можливості звершувати богослужіння тоді, коли забажаємо, а тільки у визначені дні. Тому ДО КІНЦЯ ГРУДНЯ У МИКОЛАЇВСЬКОМУ СОБОРІ БУДЕ ЗВЕРШЕНО ЩЕ ТРИ БОГОСЛУЖІННЯ:

  • 25 грудня — Різдво Христове — 10.00 Святкова Літургія.
  • 29 грудня — візит предстоятеля ПЦУ БЛАЖЕННІШОГО МИТРОПОЛИТА ЕПІФАНІЯ — 16.30 молебен за Україну.
  • 31 грудня — неділя — 10.00 Літургія, панахида.

Запрошую до спільної молитви. Двері нашого храму відкриті для всіх”, – повідомляє настоятель парафії собору св. Миколая В’ячеслав Савельєв. Також принагідно дякує усім, хто долучається до наведення благоустрою у храмі.

“Кожен із нас готуючись до свята намагається прикрасити свою оселю. Храм Божий — це наш другий, а можливо і перший дім, тому що саме тут ми зустрічаємось з Небесним Отцем, і саме тут ми розпочнемо святкувати Різдво Христове.

Дякую усім, хто допомагає у підготовці Миколаївського собору до свята, всім хто складає свої пожертви, всім хто підтримує у різний спосіб. Дякую сьогоднішнім нашим жерводавцям Микола та Тетяна Сукеник за чудову обнову — коврову доріжку для нашого храму”.

Перейти до панелі інструментів