27.07.2024
Новини

Переправа у Теребовлі деформована, існує ризик для прилеглих будинків, – Служба відновлення

ремонт моста у Теребовлі

Минулого тижня поруш з мостом на трасі М-19 у місті Теребовля, який довелося майже повністю демонтувати, запрацювала тимчасова переправа. На жаль, деякі водії вантажівок, порушуючи вимоги дорожніх знаків, продовжували перетинати тимчасову споруду. Через це вона деформувалася, існує також ризик руйнування прилеглих будинків. Про це повідомляють у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

“Недотримання водіями вантажного транспорту ПДР призводить не тільки до руйнування самого об’їзду, який не розрахований на фури, а й прилеглих будинків, та створює затори.
Підрядна організація щодня підсилює тимчасовий об’їзд, однак це не може повністю розв’язати проблему. Важливо, аби великоваговий транспорт, для якого ця дорога не призначена, припинив рух”, – йдеться у повідомленні.

Тому Служба відновлення встановить додаткові дорожні знаки, які інформуватимуть про заборону руху вантажного транспорту та місця розворотів.

Також нагадують про шляхи об’їзду:
🚗🚶‍♂️Пішоходи і легковий транспорт використовують тимчасову переправу.
🚚Транспортні засоби вагою до 15 тонн та навантаженням на вісь до 6 тонн:
⬇повертають з траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече у селищі Дружба на дорогу Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль
⬇з’їжджають з дороги Н-18 на Т-09-03 Галич – Підгайці – Сатанів біля села Дарахів
рухаються дорогою Т-09-03 до перетину з М-19 у місті Теребовля.
🚛Транспортні засоби вагою понад 15 тонн:
⬇повертають з траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече у селищі Дружба на дорогу Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль
⬇з’їжджають з дороги Н-18 на Т-20-01 Бучач – Чортків – Скала-Подільська поблизу міста Бучач
⬇повертають на трасу М-19 на об’їзній міста Чортків, а звідти – до міста Теребовля.

Перейти до панелі інструментів