27.07.2024
Новини

Адміністрація піцерії у Збаражі пояснила, чому у закладі звучала російська музика

Як раніше повідомляло “Терміново”, у закладі громадського харчування у Збаражі сталася прикра ситуація. Там на другому році повномасштабного вторгнення рф прозвучала російська музика. Інцидент нашим журналістам прокоментував міський голова Збаража Роман Полікровський. Незадовго після публікації відреагувала й адміністрація піцерії.

“Шановні гості, ми щиро просимо вибачення за можливе тимчасове непорозуміння. У нашому закладі звучить виключно українська музика, ми розуміємо наскільки важливо просувати зараз українську музичну культуру на передній план, тож ми вам гарантуємо, що музика у нас виключно українська.

На жаль, виникла непередбачена ситуація, коли алгоритм YouTube автоматично відтворив трек російського виконавця. Керівництво та адміністрація негайно втрутилися, виправивши цю помилку, та відразу вжили відповідних заходів, щоб уникнути схожих інцидентів у майбутньому.

Дякуємо вам за розуміння та терпіння. Ми дуже цінуємо вашу підтримку та готовність допомогти нам в утвердженні українського музичного досвіду.

Також прикріпляємо скриншот нашого плей-листа для вашої перевірки та забезпечення додаткової впевненості у виправленні ситуації.

З повагою, Адміністрація закладу”, – йдеться у листі.

Перейти до панелі інструментів