08.09.2024
Новини

Хлопці були з одного села: в один день на війні загинули побратими з Тернопільщини

У бою з окупантами поблизу населеного пункту Роботине, що на Запоріжжі, загинули Медведєв Вадим та Коропецький Ігор. Обидва хлопці були з одного села – Горигляди Коропецької ТГ. Вони загинули в один день, повідомляється на сторінці Коропецької селищної ради.

Одному з них було 29 років, іншому – всього 22.

“Ми завжди будемо пам’ятати і шанувати подвиг наших земляків, які поклали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави», – йдеться у повідомленні.

22-річний Вадим лише нещодавно освідчився своїй коханій, повідомляє Svitlana Drozd у Фейсбуці.

“Але НІ! Світ більше НЕ нормальний!!! Вчора, 19 листопада Вадим загинув… І сьогодні замість тисяч поширень історії освідчення, його близькі, родичі, друзі, знайомі вже плачуть і поширюють нескінченною жалобною стрічкою Свічки, Чорний біль, бо так передчасно обірване молоде життя…..
Скорбота, Лють, Біль, Сльози…
Співчуття мамі, татові… Вадим Медведєв (Бурий) Назавжди лише 22 роки!!!”, – пише жінка.

“На вшанування пам’яті полеглих воїнів, які загинули 19 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України у війні з агресором, МЕДВЕДЄВА Вадима Володимировича та КОРОПЕЦЬКОГО Ігора Івановича у Коропецькій територіальній громаді 20-26 листопада 2023 року оголошуються ДНЯМИ ЖАЛОБИ”, – додали у селищній раді.

Перейти до панелі інструментів