19.05.2024
Новини Оперативно

Від сьогодні на Тернопільщині перекривають міст, який не ремонтували 50 років

Річка Збруч

Від сьогодні, 7 листопада, у зв’язку з ремонтом мосту перекривають одну з доріг на Тернопільщині. Про це розповіли у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

“Стартує ремонт аварійного мосту через річку Збруч у місті Гусятин. У зв’язку з цим буде повністю закрито проїзд ділянкою автошляху Т-23-12 від кільцевої розв’язки у Гусятині до перехрестя доріг Т-23-12 і Р-48 біля Івахнівців (Хмельницька область) з 7 листопада 2023 року. Об’їзд ремонтованого мосту відбуватиметься через Гримайлів, Сатанів та Скалу-Подільську. Схема об’їзду – нижче. Просимо водіїв бути уважними під час руху дорогою Т-23-12, зважати на нові дорожні знаки та неухильно дотримуватися їхніх вимог”, – йдеться у повідомленні.

51-метрова споруда давно перебуває в аварійному стані. Її ремонтуватимуть вперше за 50 років. Пошкодження серйозні: тротуари провалилися, арматура проіржавіла, бетон на опорах вилугувався. Є тріщини. Вони можуть загрожувати безпеці учасників дорожнього руху. Роботи планують закінчити до кінця року.

Перейти до панелі інструментів