18.05.2024
Новини

#ГРОШІНАЗСУ: у Тернополі та ще 6 містах України відбудуться мирні мітинги

У Тернополі та ще шести містах України відбудуться мирні мітинги у рамках Всеукраїнського дня підтримки армії. Про це повідомляє організаторка мітингів “ЗСУ у Першу чергу” у Тернополі Оля Тимошенко.

“Друзі, 28 жовтня о 10:00-11:00 біля міських рад сімох міст відбудеться перший ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПІДТРИМКИ АРМІЇ. Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Черкаси, Тернопіль та Кременчук об’єдналися заради спільної мети – нагадати центральній та місцевій владі, що в Україні йде кровопролитна війна і першим пріоритетом бюджетів всіх рівнів має бути ЗСУ.

Ми запрошуємо всі інші міста, села та селища України приєднатися до нашої акції і теж вийти 28 жовтня під будівлі Ваших міських, сільських чи селищних рад з плакатами #ГРОШІНАЗСУ. Навіть один плакат біля міськради зробить більше для наших воїнів ніж тисяча коментарів у соцмережах”, – йдеться у повідомленні.

Активісти виступають за закупівлю дронів та зброї, а не витрачання грошей на бруківку та асфальт, фінансування армії, а не стадіонів, а також за громадський контроль за бюджетом.

Перейти до панелі інструментів