04.05.2024
Новини

У Підгайцях під час війни кладуть нову бруківку: люди обурені

У Підгайцях вирішили покласти нову бруківку. Таким рішенням під час війни обурені мешканці громади. Люди вважають, що ці гроші краще було б віддати на підтримку ЗСУ, – розповідають у місцевій спільноті. 

Читайте також: “Гроші на ЗСУ”: у Кременці обурені новою дорогою

“Підгаєцькі чиновники неначе подуріли з ремонтом тротуарів та встановлення бруківки. Новий тротуар з бруківки буде встановлений біля центрального кладовища.

У серпні на голосування виконавчого комітету винесли проєкт рішення №18-08 «Про проведення робіт з облаштування тротуарів», яким передбачалося провести роботи з облаштування тротуарів по вул. Міцкевича, вул. Шевченка (біля кладовища та центральний вхід на кладовище) м. Підгайці.
Члени виконкому не підтримали таке рішення. Команда міського голови не розгубилася – знайшла вихід, як протягнути питання «бруківки».

У вересні на виконком винесли на голосування зміни до переліку об’єктів поточного ремонту вулиць населених пунктів громади (Рішення виконавчого комітету Підгаєцької міської ради №98). Саме в цьому рішенні останнім пунктом прописали влаштування тротуару біля центрального кладовища. Потрібні голоси членів виконавчого комітету, де більшість свої для команди голови громади, назбирали.

Тільки розголос може зупинити чергові витрати мільйонів з бюджету на бруківку”, – йдеться у дописі, де також оприлюднили перелік депутатів, котрі підтримали це рішення.

Перейти до панелі інструментів