04.05.2024
Новини

У Чорткові створять АртГараж за 1 млн грн

У Чорткові створять АртГараж за 1 млн грн. Уже у березні наступного року на місці демонтованого аварійного гаражу з’явиться модульний подієвий павільйон АртГараж – якісний, живий та доступний кожному публічний простір у Чорткові для згуртування, підтримки та взаємодії різних груп містян, створення дружнього середовища для спілкування, проведення заходів та генерації ідей для розвитку нашого чудового міста, – розповідають у Чортківській міській раді. 

“Якщо коротко – для того, щоб будувати нові сенси на новому фундаменті, адже на місці старого аварійного гаражу уже в березні з’явиться сучасний культурний доступний кожному простір – АртГараж.

Проєкт «Бібліотечний АртГараж: дружній простір, доступний кожному», що ініційований Публічна бібліотека Чортківської міської ради та ГО Bukovinian Agency for Regional Development, став одним з 10 переможців (серед аж 311 заявників) конкурсу грантів від Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) та CEDOS та виграв 1 млн грн на створення центру спільнототворення.

У результаті спільних обговорень у бібліотеці визначали майбутнє програмне наповнення та дискутували про нові сенси, які оселяться в новому АртГаражі, як будемо творити їх разом, змінюючи і змінюючись, розбудовуючи спільноти в нашій громаді.

Хочеш дізнатись більше, запропонувати свою ідею програмного наповнення нового простору та врешті побачити, як він виглядатиме, – слідкуй за новинами на сторінці Публічна бібліотека Чортківської міської ради та ставай співтворцем нового живого місця, тільки спільно все вдасться!
Проєкт реалізується за фінансової та експертної підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) та CEDOS”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів