22.05.2024
Новини

Зустріч з начальником ГУНП Сергієм Зюбаненком. Пряма трансляція

Зараз у студії телеканалу TV-4 відбувається зустріч очільника поліції Тернопільщини Сергія Зюбаненка з представниками преси у прямому ефірі. Головний поліцейський краю відповідає на запитання журналістів та мешканців області.

Журналістка інформаційного агентства “Терміново” разом з колегами з інших видань також перебуває у прямому ефірі. Матеріал оновлюється.

Головні тези:

  • У Тернополі є десятки незаконних новобудов. Щодо деяких з них уже триває розслідування. Але це проблема державного масштабу, подібне діється не лише у Тернополі.

Одну з таких – на вулиці Братів Бойчуків – сьогодні знесли. Сергій Зюбаненко каже, що це “превентивний захід для інших горе-бізнесменів”.

  • за останні кілька місяців на Тернопільщині провели рекордну кількість обшуків, у тому числі у відомих в області людей. Вони будуть продовжуватись, вважає Зюбаненко.

“Для нас немає авторитетів. Авторитет – це закон у Тернопільській області”, – каже очільник ГУНП.

  • Велика кількість зброї на Тернопільщині (і не тільки) – це велика проблема. Її привозять з фронту, нею торгують тощо. Це один із пріоритетних напрямків роботи поліції сьогодні.

 

Перейти до панелі інструментів