04.05.2024
Новини Промо

Як швидко вивчити англійську

Вивчали англійську у школі, потім самостійно з підручниками чи в мобільних застосунках, але не можете перейти на наступний рівень? З таким стикається багато людей, які мріють вільно спілкуватися англійською мовою. Ділимося кількома порадами, як швидко вивчити англійську й нарешті перестати боятися розмовляти за кордоном.

Оберіть ефективну методику навчання

Це один із найважливіших пунктів у списку рекомендацій, як швидко навчитися розмовляти англійською, розуміти її на слух, читати та писати нею. Самостійно обрати ефективну методику навчання досить важко. До того ж досвідчені викладачі не радять зосереджуватися лише на одній методиці. Наприклад, у Першому Кембриджському центрі — це школа англійської мови в Києві — використовують багато всіляких методик: учителі об’єднують їх задля досягнення максимального результату.

Спілкуйтеся англійською якомога більше

Якщо ваші друзі також вивчають англійську, вважайте, що вам пощастило. Домовтеся під час зустрічей переходити на англійську, щоб більше практикуватися. Найімовірніше, вони не відмовляться від такої нагоди, адже теж захочуть поліпшити свою навичку спілкування іноземною мовою. До того ж розмови англійською з друзями — це завжди весело.

Друзі не вивчають англійську? Не біда, адже є розмовні клуби, які працюють при школі англійської мови. Такий клуб у Першому Кембриджському центрі безкоштовний, а відвідувати його можна на вихідних, тож робота не завадить.

Збільште кількість англійської навколо себе

Змініть мову у смартфоні та в застосунках із рідної на англійську, дивіться серіали та слухайте подкасти англійською, підпишіться на іноземних блогерів у соціальних мережах — зробіть усе, щоб англійської у вашому житті стало більше. Крім того, можна купувати художні книги англійською замість української. Головне — обирати літературу відповідно до свого рівня. Навіть якщо у вас зараз немає змоги поїхати за кордон, з таким підходом ви чутимете англійську значно більше, ніж раніше.

Знайдіть «свого» викладача

Учитель може мати високий рівень англійської, сертифікати та багато вдячних учнів, однак, якщо він не сподобався вам інтуїтивно, ви можете почати відвідувати його заняття, а потім із різних причин — пропускати, скасовувати, переносити тощо. Шукайте викладача, який вас надихатиме та з яким ви знайдете спільну мову. Це збільшить шанси дійти до бажаного результату.

Понад 80 досвідчених викладачів працюють у Першому Кембриджському центрі. Це дає можливість знайти «свого» вчителя, з яким подолати мовний бар’єр буде значно легше. Тут також можна обрати формат навчання — онлайн або офлайн у Києві.

Перейти до панелі інструментів