04.05.2024
Новини Промо

Як взяти гроші швидко в кредит?

Потреба в позикових коштах може спіткати будь-кого і будь-якої миті. Ще вчора ми почували себе стабільно та захищено, а сьогодні є проблема або просто потреба в грошах, яких наразі у нас немає. Що робити в такому випадку? Кредит може стати чудовим рішенням, якщо поставитися до справи відповідально та з максимальною увагою. В тому числі є можливість отримати швидку позику без відмови, якщо це необхідно.

Куди звертатися за швидким кредитом?

Якщо потрібна позика, є відповідні установи, що займаються кредитуванням населення. Кредити сьогодні видають 3 фінансові групи – банки, ломбарди та приватні кредитні спілки. Серед кредитних спілок окремо слід виокремити так звані мікрофінансові організації (МФО).

Саме МФО видають найшвидші позики, якщо можна так висловитися. Хорошим прикладом є ресурс https://finx.com.ua/bystrye-dengi, де можна взяти швидко гроші в кредит на мінімальних умовах (без довідки про доходи, а також без поручителів та перевірки кредитної історії).

Банківський кредит не можна назвати швидким хоча б тому, що дана послуга передбачає перевірку платоспроможності позичальника, а в деяких випадках є необхідність оформлення поручительства або навіть застави (залежно від суми позички).

Ломбарди хоча і не перевіряють клієнта щодо його кредитоспроможності, натомість завжди беруть заставу (особисте майно позичальника), що навряд чи можна назвати вдалим рішенням за необхідності взяти невелику суму в борг.

Що означає швидкий кредит від МФО?

Мікрокредит (таку офіційну назву має дана фінансова послуга) є різновидом кредитування, за якого позичальник може отримати позику після онлайн оформлення із зарахуванням грошей на банківську карту.

Особливості мікрокредиту:

  • кредитний ліміт від 1 до 50 тис. грн.;
  • максимальний строк погашення 1,5-2,5 роки;
  • мінімальні умови кредитування та вимоги до позичальника;
  • оформлення онлайн та швидке отримання грошей (протягом 1 дня).

Тепер декілька слів щодо вимог. Для оформлення позики необхідно бути повнолітнім громадянином України, не судимим, а також мати при собі карту будь-якого українського банку.

Під час оформлення необхідно буде надати:

  • український паспорт;
  • індивідуальний податковий номер (ІПН);
  • реквізити банківської картки.

Саме оформлення відбувається на сайті кредитора. Потрібно заповнити заявку та відправити її на розгляд (≈ 20 хв.). Отримати гроші можна в той самий день одразу після підписання кредитного договору. Для цього необхідно буде відвідати регіональне відділення МФО за місцем проживання.

Перейти до панелі інструментів