04.05.2024
Новини Промо

Habilead H206 — автопокришки з хорошими зчіпними та гальмівними властивостями на сухій та вологій дорогах

Як у літній, так і в зимовий сезон, покришки піддаються сильному зносу, тому варто віддавати перевагу міцним матеріалам та гарним експлуатаційним характеристикам. Одна з моделей, шини Habilead H206, зуміли відразу підкорити серця автолюбителів, з’явившись на ринку в 2021 році. Не дивно, адже при виробництві цієї гуми виробник наголосив на рівні безпеки та довговічності.

У деталях про модель Habilead H206: особливості та ходові якості

Покришки Хабілед Х206 для літнього сезону орієнтовані на експлуатацію на автомобілях малого та середнього класу. Хороші характеристики дана модель гуми демонструє при комфортній їзді на безпечній швидкості дорогою будь-якого типу. Це не поганий варіант для їзди в умовах європейського клімату із достатнім випаданням опадів та коливаннями температур повітря.

Серед основних особливостей, які отримала літня гума Habilead H206, варто зазначити:

  • Протектор має асиметричний дизайн і є стандартним виконанням у 5-реберній варіації. Ребро жорсткості, розміщене у центральній зоні, утворене елементами ромбоподібної форми, які розділені між собою тонкою канавкою. Також є два монолітні ребра, що мають фігурні насічки. Вони забезпечують необхідні умови для щільної адгезії, а також ефективного гальмування та гарної тяги.
  • Боковини посилені за допомогою вставок, що запобігають деформації.
  • Дренажну систему сформовано чотирма окружними каналами. Діагональні, поперечні та кільцеві канавки миттєво евакуюють воду та бруд з місця контакту, запобігаючи цим ризику гідропланування.
  • Наявність спеціальних насічок у плечовій зоні сприяє поглинанню вібрацій та шумів, забезпечуючи тихий та плавний хід.

При виробництві цих шин використовують класичний склад гумової суміші, але виробник додав багато полімерних компонентів. Таке рішення дозволило надати більшої міцності, тому гума Habilead H206 має стійкість до різних механічних впливів.

Зниженню паливної витрати сприяє конструкція шин – її зробили полегшеною. Для цього застосовано інноваційну сировину та матеріали, зокрема, сталевий дріт підвищеної міцності. Все це в купе робить гуму китайської марки Habilead справді вигідною покупкою.

Переваги автогуми Habilead H206

Автопокришки цієї компанії відрізняються жорстким складом гумової суміші, що робить їх більш стійкими до експлуатації в літню спеку. Компаунд добре справляється з високими температурами повітря і добре поводиться навіть на розжареному асфальті. Безперечна перевага цих шин – високий показник стійкості до зносу.

До основних переваг відносяться:

  • відмінні тягово-зчіпні та гальмівні характеристики;
  • захищені від аквапланування та пошкоджень;
  • акустичний та їздовий комфорт;
  • витривалість, надійність та зносостійкість у будь-яких літніх умовах;
  • тривалий експлуатаційний період.

Гума Хабілед чудово підійде для експлуатації на українських дорогах, оскільки відрізняється великим ресурсом міцності, таким необхідним у вітчизняних дорожніх умовах. Також виробник постарався зробити автомобільну покришку максимально економічною у витраті палива. Це чудовий варіант для любителів високої швидкості.

Перейти до панелі інструментів