15.05.2024
Новини Промо

Еротична карта насолоди

У кожного з нас на тілі є місця, доторки до яких приносять величезне задоволення. Якщо закохані клаптик за клаптиком пізнають один одного, вони можуть відчути справжній екстаз.

Не всі чутливі однаково

Дотики приносять нам найбільше задоволення. Тому важливо знати, як пестити, цілувати та стимулювати найінтимніші частини тіла партнера. Ми не всі чутливі однаково. Комусь подобається дражнити соски, іншим – поцілунки в шию. Подібні пестощі разом з препаратом для потенції роблять дива – член стає добре ерогованим, а секс тривалішим, кращим, чуттєвішим. Купити Сіаліс можна в інтернет-аптеці https://pharmukraine.org/ua/cialis.html.

Постійний пошук

Карта чутливих місць може виявитися корисною. Важливо також пам’ятати, що чутливість мінлива. Це залежить від багатьох факторів, таких як настрій, темперамент, вік і привабливість партнера. Тому не можна впадати в рутину і дивитися на намальовану карту тільки один раз – її потрібно постійно оновлювати. Постійний пошук і безперервне створення еротичної карти задоволення. Ерогенні зони чоловіків і жінок сильно відрізняються.

  1. До 15% жінок шкіра чутлива до дотику. Крім того, ерогенні зоні розташовані по всьому тілу.
  2. Чутливих точок у чоловіків набагато менше – всього 3%, а чоловіча шкіра більш товста і груба, ніж жіноча.

Такі різні…

Уявімо собі два оголених тіла: жіноче і чоловіче, на яких ерогенні зони позначені кольорами від білого до червоного. Виявилося б, що жіноче тіло майже все рожеве. Це означає, що майже кожен куточок її тіла чутливий до дотиків. Місцями підвищеної чутливості є: обличчя, вуха, шия, стегна, талія, контур пупка, коліна та їх згин, поперек уздовж хребта. Точки, найбільш чутливі до дотику (вони були б пофарбовані в червоний колір), знаходяться навколо статевих органів і грудей. Якби таким чином позначали ерогенні місця чоловіка, його тіло залишилося б… білим. За невеликим винятком. Рожевим кольором ми б пофарбували шию, плечі, груди, область уздовж хребта, талію і низ сідниць. У червоному – тільки статеві органи.

Делікатні підказки

Люди неусвідомлено переносять власні смаки на кохану людину. Ми піддаємося помилковій впевненості, що, оскільки любимо одне одного, то однаково відчуваємо. Жінки потрапляють в пастку шаблону: мій чоловік знає мої потреби, але якщо він їх не задовольняє, то просто не любить. А правда банальна: чоловік часто не здогадується, що подобається його партнерці. Для того, щоб вирватися з цього чарівного кола, найкраще прямо сказати, які ласки подобаються, а які неприємні або навіть болісні. Такі розмови вимагають інтуїції, такту і делікатності з обох сторін.

Перейти до панелі інструментів