18.05.2024
Новини

“Я ніколи не брав і не буду. Свої слова можу підтвердити на детекторі брехні”: Михайло Головко на брифінгу після повернення до роботи

Михайло Головко, голова обласної ради, від учора – вже на робочому місці. Також він відразу провів брифінг, на якому назвав події, що відбувались навколо нього, політичною розправою, цинічною та підлою провокацією та політичним замовленням.

На думку Головка, про це свідчать багато замовних статей у медіа та розповсюдження фейків.
«Я не перший. До мене вже багатьох націоналістів намагалися в такий спосіб дискредитувати, бо методи фсбешників і кагебістів не змінилися. Вони одні й ті ж: щоб людину втопити, її звинувачують, на неї виливають купу бруду, а потім – йди виправдовуйся, доводь свою правоту в суді, і захищай себе, – констатував. – Ті звинувачення, які мені інкримінують, не що інше як повний маразм, абсурд і провокація. Обласна рада вже майже два роки не має жодного відношення до бюджету. Ми не виділяємо жодної копійки… Тому жодних дій щодо бюджетних коштів вчиняти не могли…», – йдеться у виступі.

«Ніякого хабара не було. Я ніколи не брав і не буду… Свої слова можу підтвердити, якщо буде потрібно, і на детекторі брехні», – відповів Михайло Головко на питання журналістів, чи брав хабар і назвав “справою честі довести свою правоту і невинність у цій ситуації”.

Перейти до панелі інструментів