04.05.2024
Новини Оперативно

У Саранчуках 40 людей шукає зниклу тиждень тому жінку

У с. Саранчуки Саранчуківської ТГ Тернопільської області 15 червня зникла жінка 1966 року народження. Сьогодні до її пошуків залучили рятувальників, повідомляють у ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

“22 червня о 10:00 до пошуково-рятувальних робіт долучились співробітники підрозділів ГУ ДСНС України у Тернопільській області: 6 чол. та 1 од. техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини; особовий склад гірського пошуково-рятувального спелеологічного та кінологічного відділень аварійно-рятувального загону спеціального призначення – всього 7 рятувальників та 3 од. техніки (в тому числі 1 квадроцикл)”, – йдеться у повідомленні.

Також до пошуків залучено 10 поліцейських та 2 одиниці техніки. До пошуку жінки також приєднались 20 місцевих жителів. Всі вони обходять відкриту територію поблизу сіл Котів та Саранчуки.

“Працівники відділу поліції №1 м. Бережани розшукують мешканку села Котів, Саранчуківської ТГ, Новіцьку Наталію Омелянівну 1966 року народження.

Востаннє жінка виходила на звʼязок 15 червня та повідомила, що знаходилась в селі Саранчуки Саранчуківської ТГ”, – кажуть у поліції.

Перейти до панелі інструментів