27.07.2024
Новини Оперативно

Драгер зашкалив: у Тернополі двоє водіїв встановили антирекорд за кількістю алкоголю в крові

Учора, 18 червня, патрульні на Тернопільщині спіймали двох водіїв, кількість алкоголю у крові яких була такою, що перевищила максимально допустимі показники драгеру.

“Першого водія автомобіля Volkswagen інспектори зупинили за порушення ПДР на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине. Спілкуючись з водієм, охоронці порядку виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Другого кермувальника автомобіля Daewoo, патрульні виявили, отримавши повідомлення на спецлінію 102. Заявник розповів, що вищевказаний водій, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння, адже рухається вулицями міста та зухвало порушує ПДР.

Інспектори оперативно розшукали та зупинили ймовірного правопорушника. Під час спілкування з кермувальником, поліцейські виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

В обох випадках водії пройшли огляд на стан сп’яніння. Результат огляду виявився позитивним, прилад Драгер зафіксував показники, що перевищували вимірювальний діапазон приладу”, – йдеться у повідомленні пресслужби УПП у Тернопільській області.

На нетверезих водіїв інспектори склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування транспортними засобами.

Зазначимо, що максимально допустимий показник драгеру складає 5 проміле. Це прирівнюється до тяжкого алкогольного отруєння, може стати причиною коми і навіть смерті.

Перейти до панелі інструментів