01.05.2024
Новини Промо

Топ-5 найкращих чаш для кальянів: огляд та порівняння

Кожен, хто вже почав курити кальян, знає, що це потребує певних навичок та знань. Чаша для кальяну – це одна з найважливіших частин наргіле. Працює вона дуже просто, але якщо ви хочете досягти найкращих результатів, необхідно трохи підготуватися. Спочатку на дно виробу потрібно покласти фольгу (це запобігатиме потраплянню вугільного попелу на чашу, яку ви щойно запалили). Можна обійтися і без фольги, треба зауважити, що фольга підвищує теплопровідність. Потім заповніть чашу дрібно нарізаним тютюном. Це відмінний спосіб досягти рівномірного горіння та підтримувати постійну температуру протягом усього сеансу. У дні цієї чаші просвердлені два отвори, які забезпечують кращий потік повітря, ніж більшість інших подібних чаш.

Огляд топ-5 найкращих чаш для кальянів

  • Чаша Sunrise. Це якісна чаша з глини у класичному виконанні з глини. Вона забезпечує відмінну передачу тепла та максимально ефективно розкриває смак курильної суміші. Вона сприяє виділенню великої кількості диму. Чилим сумісний з будь-яким кальяном. Це недорогий виріб, який здивує вас своєю продуктивністю та функціональністю.
  • Чаша Solaris Pluto. Призначена для тютюну середньої та великої нарізки, а також тютюну з помірним вмістом сиропу. Форма чаші ідеально підходить для стандартних звичних тютюну, таких як Adalia, Scherbetli, Jibiar та інших. Великі отвори створюють приємну легку тягу, а тютюн не провалюється крізь них за правильної нарізки. Чаша Solaris Pluto виготовлена із білої глини, яка рівномірно нагрівається та розподіляє тепло. Модель підходить як фольги, так і для калауда. Виготовляється вручну в Україні. Чилим дозволяє насолоджуватися кальяном протягом 80 хвилин.
  • Чаша Upgrade Form. Це одна з найкращих чаш покритих глазур’ю. Має відмінний зовнішній вигляд, здатна прикрасити будь-який кальян і зробити процес приємним і комфортним. Виготовляється вручну на гончарному колі та покривається глазур’ю. Глазур запобігає попаданню сиропу з курильної суміші в глиняні кулі чаші, тим самим продовжує термін служби виробу. Чилим виконаний у класичному стилі.
  • Чаша GrynBowls Killer. Виготовляється в Україні із натуральної глини, не має глазурованого покриття. Чилим ідеальний для паління заправок із легким або середнім рівнем міцності. Забивати можна до 20 г тютюну. Виріб має натуральний коричневий колір. Зовні має відомий дизайн.
  • Чаша Хмара Phunnel M Glaze Top. Це глазурований чилим, який можна придбати у різних кольорах. Виробляється компанією “Хмара”. Виріб прослужить протягом тривалого часу. Палити на такій чаші можна тютюн із високим рівнем міцності. Чилим буде корисним для вас, якщо ви шукаєте виріб з чудовою смакопередачею та жаростійкістю.

Порівняння найкращих чаш для кальянів

Всі перераховані вище вироби виготовлені з натуральної глини, мають унікальний дизайн і універсальну сумісність. Деякі чилими покриті глазур’ю, глазур продовжує термін служби виробу. Але разом із цим глазуровані чилими несуть ризик пригорання курильної суміші. Найкраще мати у своєму арсеналі кілька чаш, які стануть у пригоді в різних ситуаціях і для різних курильних сумішей.

Висновок

Глина є одним із найкращих матеріалів для виробництва чилимів. Вона добре розкриває смак курильної суміші, добре тримає тепло і поступово розподіляє його по всій внутрішній частині виробу. Глиняний чилим є найпопулярнішим серед любителів кальяну, хоч і потребує особливого догляду та обережності під час експлуатації.

Перейти до панелі інструментів