25.04.2024
Новини

Пішов з життя директор ПП «Східний мaсив» Михaйлo Деревoріз

Учора, після тривалої боротьби з раком пішов з життя багаторічний директор ПП “Східний масив” Михайло Дереворіз. Про втрату повідомила його донька Ірина:

“Мій сильний і відважний татко!
Ти пройшов довгий шлях боротьби з важкою хворобою.
Ти дивився в очі раку і був впевнений, що він підкориться тобі!
Ти не програв, бо перейшов у вічність до Господа, а це – найбільша перемога!
Ми тебе дуже любимо!
Ти будеш радіти і пишатись нами і надалі”.

“Він був найулюбленішим Директором, наставником, порадником для свого  колективу, який сьогодні не може оговтатися від втрати. Усі знали про його відчайдушну боротьбу за життя, під час якої він вкотре продемонстрував неймовірну силу духу та жагу до життя, і вірили, що йому таки вдасться вирватися із тенет підступної недуги.

До останніх днів свого життя Михайло Євгенович, незважаючи на невиліковну хворобу, йшов  у свій робочий кабінет, а коли перебував на лікуванні, то дистанційно керував своїм дітищем – ПП «Східний масив». Навіть у найскладніші часи був в курсі всіх справ та подій на підприємстві, знаходив у собі сили виконувати свої обов’язки, а його колеги та підлеглі через величезну повагу до нього робили все можливе, щоб не засмутити свого Директора.

Він поважав і цінував кожного свого працівника та завжди гордився своїм колективом і знав, що може покластися на них.  Це був не просто директор, це, без перебільшень, був Батько та Друг для кожного, кому пощастило з ним працювати”, – з сумом повідомляють в Упрaвлінні житлoвo-кoмунaльнoгo гoспoдaрствa, блaгoустрoю тa екoлoгії Тернoпільськoї міськoї рaди.

 

Перейти до панелі інструментів