26.06.2024
Новини

У Тернополі відбулись Наукові пікніки. Фоторепортаж

Сьогодні, 28 травня, у Тернополі відбулись 10-ті ювілейні наукові пікніки, які зібрали на Театральному майдані чимало людей. 

Тут від різних шкіл, університетів, громадських організацій та приватних ініціатив були представлені саморобні роботи, досліди з хімії та фізики, сотні інтерактивних експериментів для всіх зацікавлених у бажанні підвищувати свій освітній та науковий рівень.

Зокрема, 40 лабораторій просто неба, понад 500 дослідів, майстер-класів. Працівники ГУ ДСНС України у Тернопільській області показували охочим тонкощі роботи пожежників, пожежно-рятувальний автомобіль. Були і представники військових вишколів, а також медики.

Наприклад, викладачі та студенти Тернопільського медичного університету розповідали діткам та дорослим, як правильно доглядати за зубками. Кожного чекав також приємний подарунок.

Представниці Центру освітніх та психологічних інтерактивних технологій показували малюкам прості досліди, які можна зробити з підручних матеріалів.

Були і флешмоби, танці, майстер-класи з малювання та наукові атракціони.

Представники навчальних закладів з посиленою військовою підготовкою показували власні винаходи.

Захід організовувасяТернопільською міською радою за координації Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей спільно з ГО Центр Науки Тернополя та за партнерства з Міністерством молоді та спорту України, Тернопільською обласною військовою адміністрацією та Молокія (ПрАТ «Тернопільський молокозавод»).

Перейти до панелі інструментів