19.04.2024
Новини

Тернопільська лікарня отримала гуманітарну допомогу на 16 млн грн

Тернопільська обласна клінічна лікарня отримала медичну гуманітарну допомогу на понад 16 млн гривень надану Урядом Чехії. Про це розповідають у Тернопільській ОВА.

Така підтримка дозволить зберегти життя та здоров’я мешканців Тернопільщини та забезпечить надання якісних медичних послуг.

За сприяння Генерального консула Давіда Нови Generální konzulát ČR ve Lvově / Генеральне консульство ЧР у Львові розвиток українсько-чеського співробітництва є дуже результативним. Вони надають гуманітарну допомогу та фінансову підтримку на потреби Тернопільської області і внутрішньо переміщених осіб, які тут проживають.

“Наша співпраця з урядом Чехії дуже результативна. Окрім гуманітарної допомоги Чеська Республіка сприяла у створенні модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб у селі Малашівці Тернопільської міської територіальної громади. Переконаний − наша продуктивна співпраця триватиме і ми разом продовжимо працювати над відновленням України, – зазначив Володимир Труш.

Щодня заклади охорони здоров’я області, потребують значної кількості медичних препаратів, медичного обладнання та медичного устаткування, тому така допомога є дуже важливою для Тернопільщини.

Перейти до панелі інструментів