20.04.2024
Новини

За покликом серця повернувся з Парижу: захищаючи Батьківщину загинув тернополянин Мирослав Сидір

На війні загинув 41-річний тернополянин Мирослав Сидір. Він потрапив у ДТП під час виконання бойового завдання, повідомляє міський голова Тернополя Сергій Надал.

Мирослава згадують як дуже доброго друга, надійного побратима, мужнього воїна.

“Царство Небесне, брате Мирославе! На цій війні Мирослав Сидір прожив у мене вдома 1,5 місяці. Щира людина, що за покликом серця повернулася з Парижу і довго добивалася того, щоб стати повноцінним воїном. Адже через бюрократичні причини його звільнили з 206 батальйону і він навіть переводився у Карпатську січ, але потім все-таки його поновили у 206му. І він воював. І молився. Це була людина, яка багато спілкувалася з рідними, багато спілкувалася з Богом. Переживав, що про нього думає Мама – о, це було дуже зворушливо, бо він просто безмежно любив Маму і хотів, щоб вона ним пишалася.

Він був дивним поєднанням дорослого відповідального воїна і маленької внутрішньої людини – тієї, що є усиновленої Богом і завжди сповненої небувалої щирості та справжньої радості. Сьогодні не можна повірити, що Ти загинув Брате, адже Ти був саме життя, сама Воля, сама Віра. Мені буде не вистачати Твоєї посмішки та Твоїх дзвінків “Як справи, Палич?”. Завжди сумуватиму…

Єдине, що втішає – це знання, що Ти точно живий у Богові, якого Ти так любиш і зараз і після смерті. Дай Боже Тобі найкращої хатинки в раю з найкращим садом і найкращими квітами!”, – пише на сторінці Мирослава його друг Юрій Чорноморець.

Редакція “Терміново” щиро співчуває рідним, близьким та друзям Мирослава. Вічна пам’ять Герою

Перейти до панелі інструментів