27.04.2024
Новини Промо

Як вибрати вакуумне обладнання для салону краси

Апарати вакуумного масажу користується високою популярністю серед відвідувачів косметичних центрів. Обладнання дозволяє виконувати фізіотерапевтичні та косметологічні процедури з вражаючою ефективністю.

На ринку представлений широкий асортимент вакуумних установок, які відрізняються технічними характеристиками та широким функціоналом. Це створює певні труднощі при остаточному виборі. Ознайомитися з топовими апаратами можна на цій сторінці – https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-proceduram/vakuumno-rolikovyj-massazh/.

Особливості вакуумних апаратів для салонів

Принцип дії всіх установок практично ідентичний. Вони виконують масажні маніпуляції з використанням спеціальних роликів та присосок. Такі інструменти сприятливо впливають на м’які тканини людини, що дозволяє покращити кровообіг і позбутись жирових відкладень.

Фахівці компанії medicalaser.com.ua відзначили, що вакуумний масаж – це найбільш ефективний варіант неінвазивного впливу. Такі процедури дозволяють покращити стан шкіри, самопочуття, надають бадьорості та стимулюють активне скидання надмірної ваги.

Головні критерії вибору вакуумного обладнання

Щоб придбати для свого салону сучасний апарат, який зможе якісно виконувати необхідні процедури, спеціалісти рекомендують орієнтуватись на наступні моменти.

Кількість насадок

Це ключовий показник, від якого залежить ефективність процедур. Виділяють такі види насадок:

  • Роликові – необхідні для покращення крово- та лімфообігу в оброблюваній ділянці. Забирає сольові відкладення та целюліт.
  • М’які – використовуються для чутливої шкіри. Мають заспокійливий ефект.
  • М’язові – принцип дії схожий на традиційний мануальний масаж.
  • Точкові – забезпечують розслаблюючий ефект завдяки впливу на масажні точки.

Перед покупкою необхідно переконатися, що всі ці насадки йдуть в комплекті з апаратом.

Джерело живлення

Вакуумні установки можуть працювати від акумулятора або мережі. Останній варіант довговічніший при стаціонарному використанні. При цьому моделі з батареєю мають невеликі розміри та вони мобільні.

Потужність

Цей показник вимірюється у барах. Найвищі показники потужності вакуумних апаратів становлять 1000 мбар. При цьому більшість процедур проводяться в діапазоні 800-900 мбар. Якщо обрана установка матиме меншу потужність, то процедура не забезпечить бажану ефективність.

Обертання роликів

За цим критерієм установки розділяють на дві категорії:

  • З примусовим обертанням, яке контролює сервомотор відповідно до заданої програми. Це значно полегшує роботу майстра.
  • Без примусового обертання. Дозволяє виконувати вакуумний масаж по маслу, крему або гелю.

Регулювання

Наявність програмного забезпечення з різними автоматичними режимами не завжди плюс. За наявності ручного налаштування професійні майстри можуть виставити оптимальну інтенсивність та рівень потужності. Таким чином можна створити індивідуальну програму для кожного відвідувача салону.

Розхідні матеріал

При виборі вакуумного апарату для масажу важливо одразу визначитися з цінами та доступністю матеріалів для його роботи. Особливу увагу приділяють повітряним фільтрам, які потребують регулярного чищення чи заміни.

З урахуванням усіх цих порад вибрати якісний апарат для вакуумно-роликового масажу не складе проблем. Також варто прислухатися до побажань майстра, який працюватиме на новому обладнанні. При виборі апарату слід довіряти лише перевіреним виробникам.

Перейти до панелі інструментів