26.04.2024
Новини Промо

Обмін криптовалюти — вигідні умови для трейдерів

Сучасний фінансовий ринок буквально переповнений можливостями для всіх, хто прагне досягти стабільності та покращення свого добробуту. У ТОПі на сьогодні знаходиться такий напрямок, як трейдинг, тобто торгівля, за основу якої береться зміна цінності різних активів. Найперспективніший за різними критеріями актив — це цифрові валюти. Так, гроші можуть бути не лише платіжним засобом, а й, власне, інструментом для заробітку.

Щоб торгувати криптовалютами, необхідно розуміти, чим цей вид грошей відрізняється від електронних і фіатних, які особливості передбачаються в процесі конвертації. Наприклад, немає можливості дізнатися власника рахунку будь-якої з криптовалют, за необхідності максимум, що можна зробити, — відстежити шлях конкретної монети між рахунками. Також усі транзакції є неповоротними, тому потрібно бути дуже уважним, щоб не потрапити на шахрайські схеми та не втратити свої активи.

Для того щоб отримувати очікуваний прибуток, необхідно не лише регулярно аналізувати події у світі політики, економіки, айті технологій тощо. Важливо підібрати сервіс, через який на вигідних фінансових умовах здійснюватимуться транзакції з конвертації. Найбільш затребуваним на сьогодні рішенням є криптообмінник Львів. Такі послуги відрізняються рядом переваг, за що їх високо оцінюють як новачки, так і досвідчені інвестори, трейдери.

Надійність обмінників криптовалюти

У мережі Інтернет кілька років тому почали популяризувати такі послуги, як Р2Р обмінки. Однак вони мають один дуже серйозний мінус — низький рівень правової відповідальності сторін угоди та надійність самої платформи. Враховуючи специфіку цифрових валют, ці причини сприяють тому, що популярність подібних дошок оголошень дещо впала.

Якісний обмінник криптовалют — це обов’язково надійний сервіс, де є такі умови:

  • легальна діяльність компанії за ліцензією, що забезпечить прозорість усіх процесів;
  • добре опрацьована система захисту, яка включає алгоритми шифрування та інші елементи для безпеки всіх даних користувачів, які вони використовують з моменту першого відвідування ресурсу.

Додатково можна звернути увагу, наскільки технічно бездоганно функціонує платформа. Якщо в процесі переходу по сторінках або при натисканні на важливі опції відзначаються підвисання та інші проблеми, навряд чи варто довіряти такій компанії та проводити через неї угоду щодо обміну криптовалюти.

Найвигідніші фінансові умови

Найбільш популярний обмінник криптовалют — той, на якому пропонують оптимальні фінансові умови. Це не обов’язково буде найвигідніший загальний валютний курс. Зазвичай досвідчені бізнесмени відзначають у комплексі кілька факторів, включаючи:

  • ліміти на транзакції;
  • розмір комісії.

Чому це важливо — зрозуміти нескладно. Наприклад, одна компанія виставила найвигідніший курс з популярних валютних пар, проте при цьому стягує найвищий відсоток комісії. Недосвідчений трейдер може не виконати реальний розрахунок прибутку і в результаті отримати менше доходу, ніж якби він звернувся до компанії, де курс трохи відрізняється менш вигідною стороною, але в нього вже закладена комісія компанії.

Ліміти – це обмеження, які працюють щодо будь-якого користувача обмінника криптовалют онлайн. Вони передбачені з метою запобігання відмиванню фіатних грошей через криптовалютний ринок фізичними та юридичними особами. У кожній компанії ці умови відрізнятимуться, тому залежно від масштабів діяльності, що планується, варто прояснити для себе цей момент ще до реєстрації.

Перейти до панелі інструментів