16.04.2024
Новини

Якою буде погода у ці вихідні: прогноз

У вихідні на Тернопільщині очікується стійка погода, пов’язана з антициклоном. Дні будуть малохмарні, сонячні та сухі. Про це повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

Згідно з прогнозом погоди, у п’ятницю, 18 березня, очікується мінлива хмарність без опадів. Уночі та вранці можлива ожеледиця на дорогах, а вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме від 0 до 5º морозу, а вдень 6-11º тепла.

Також наступного дня, 19 березня, очікується мінлива хмарність без опадів, але уночі та вранці на дорогах може бути ожеледиця. Вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с, а температура повітря вночі становитиме від 3º морозу до 2º тепла, а вдень 9-14º тепла.

У неділю, 20 березня, очікується хмарна погода з проясненнями та без істотних опадів. На окремих ділянках доріг уночі та вранці можлива ожеледиця. Вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с, а температура повітря вночі становитиме від 0 до 5º тепла, а вдень 11-16º тепла.

Перейти до панелі інструментів