19.04.2024
Новини Промо

Mercedes-AMG GLE Купе – вибір шанувальників спортивної динамічної їзди

Сучасний, продуманий у кожній лінії екстер’єру привабливий дизайн, адаптованість до руху по бездоріжжю, абсолютний комфорт та найвищі показники безпеки – саме ці епітети спадають на думку після кількох годин знайомства з новим Mercedes GLE AMG Coupe. З одного боку, дизайн автомобіля лише здалеку натякає на його спортивний характер та прагнення до лідерства на дорозі. Але все стає на свої місця, коли натискаєш педаль газу.

Особливості екстер’єру ГЛЕ Купе

Екстер’єр кузова зазнав досить серйозного переосмислення, що зробило його динамічнішим і агресивнішим, а також відмінним від лінійки AMG Line. Унікальні риси виявляються буквально у всьому: від ліній бокового профілю до капота. І це стосується кожної версії авто:

GLE 53 4MATIC+. Основна впізнавана деталь даної моделі полягає в радіаторних гратах з вертикальними хромованими ламелями, яка покликана підкреслити високі потужні якості авто;
GLE 63/63S 4MATIC+. Ексклюзивні повітрозабірники, оригінальний дифузор та здвоєні патрубки вихлопних труб з насадками – все це робить дизайн кузова ще спортивнішим та агресивнішим.
При цьому, незалежно від обраної версії (а замовити будь-яку з них пропонує офіційний дилер Mercedes – “Автомобільний Дім Україна-Мерседес Бенц”), власник авто зможе насолодитися його абсолютною керованістю та комфортом.

ГЛЕ Купе: що всередині салону

Незважаючи на те, що інтер’єри різних моделей автомобіля мають деякі відмінності, кілька характерних елементів відзначити все ж таки можна:

  • Рульове колесо, яке на власне виконання нагадує традиційний для «Формули-1» дизайн. Наявність металевого перемикача та набору сенсорних клавіш забезпечує можливість зміни будь-яких ходових характеристик GLE AMG Coupe за секунду.
  • Спарений висококонтрастний монітор. Серед його базових функцій варто відзначити не тільки те, що вже стало традицією для Mercedes сенсорне управління, але і кілька індикаційних стилів, у тому числі «Спорт» і «Класик».
  • Ергономічні сидіння з обробкою з ексклюзивної шкіри, бічною підтримкою та іншими корисними компонентами як для водія, так і для пасажирів.
  • Крім того, в комплектаціях 63 і 63 S 4MATIC+ є оглядовий панорамний дах з великим зсувним люком.

GLE AMG Coupe: що під капотом

А тут:

  • трилітровий 6-циліндровий двигун на 435 л. с. з технологією подвійного турбонаддуву;
  • дев’ятиступінчаста КПП SPEEDSHIFT TCT 9G, що отримала функцію перегазування під час переходу на знижену передачу;
  • унікальна система гасіння кузовних кренів.

Повний привід миттєво реагує на розподіл крутного моменту, що дозволяє виключити втрату тяги.

Джерело: сайт mercedes-benz.kiev.ua

Перейти до панелі інструментів