18.04.2024
Новини

“Ти знаєш, хто я такий? Я тебе знищу!”: львів’янин, якому переїхали ноги у центрі Тернополя, розповів про ДТП

26-річний львів’янин Роман Степаненко, який постраждав у центрі Тернополя у ДТП, коли йому переїхав ноги син місцевого ресторатора, написав пост у своїх соцмережах, розповівши своє бачення цієї ситуації.

Зокрема, чоловік розповідає, що виїзд у центрі міста був заблокований автомобілем Ауді. Коли він попросив його трішки від’їхати назад, винуватець ДТП проігронував звернення. Тоді Роман ще раз попросив водія від’їхати.

“Він обернувся, тож я сказав: «бачу, ви в навушниках, можливо не почули, від’їдьте буквально 1-2 м назад, бо я не зможу вивернути на парковку, мені потрібно заїхати”.На це водій ауді відповів мені в грубій формі: “хто ти такий щоб зі мною розмовляти”. На що я відреагував: “просто здай трохи назад, я заїду “, а він почав хамити, матюкатися та поводився трохи неадекватно”, – йдеться у повідомленні.

Тоді Роман звернув увагу водія на те, що ззаду стоїть швидка, і не може проїхати.

“Далі почав мені погрожувати фізичною розправою: “зараз тебе в…бу, розклеїшся”, скинув окуляри і підійшов до мене впритул. Я відчув різкий запах алкогольного перегару, мені здалося, що водій ауді був п’яним, тож я сказав: “від тебе несе перегаром, я викликаю поліцію””, – пише чоловік.

За його словами, небайдужі тернополяни також просили водія Ауді відїхати. Він не відреагував, тож Роман вирішив телефонувати у поліцію.  В той момент чоловік побачив, що у його бік рухається Ауді. Він спробував відійти ліворуч (це видно на відео), але водій навмисне переїхав його. З місця події, як розповідало “Терміново” раніше, Степаненка забрала швидка.

“Там діагностували: забій правого ліктьового суглобу, забій лівого колінного суглобу, ознаки неповного розриву колотеральної зв’язки лівого колінного суглобу, множинні ссадни колінних суглобів, наявність патологічної рідини у гомілково ступневому суглобі”, – додає чоловік.

Роман Степаненко стверджує, що винуватцем ДТП є син відомого ресторатора Олександр Гросуляк. До речі, його батько уже дав інтерв’ю ЗМІ, сказавши: “накоїв – нехай відповідає, я за нього життя не проживу”. Також Роман стверджує, що ніхто з родини тернопільського ресторатора не зв’язувався з ним, і не поцікавились станом його здоров’я.

Перейти до панелі інструментів