25.04.2024
Корисне Новини

Зарплата 50 тис грн: на Тернопільщині шукають кваліфікованих робітників

Про найбільш пошукові вакансії розповідають у Тернопільській обласній службі зайнятості. Станом на 17 лютого 2023 року у Тернопільській області є 104 вакансії для кваліфікованих робітників з інструментом. Найбільше вільних робочих місць для швачок (16), слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів (15), електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування (10), слюсарів з механоскладальних робіт (пекарів (7).

Є потреба у слюсарях інших кваліфікацій, електрозварниках, взуттьовиках, кондитерах, монтажниках. Також пропонують роботу полірувальнику, комплектувальнику авіатехніки, монтеру колії, бляхару, акумуляторнику, маляру, кравцю, контролеру, робітнику з обслуговування й ремонту будинків.

Найвищу зарплату у розмірі 50 тис. грн роботодавці пропонують слюсарям-електрикам з ремонту та обслуговування вантажопідіймальних кранів і машин, 16,3 тис. грн – слюсарям з ремонту колісних транспортних засобів, 12-12,5 тис. грн – контролеру слюсарних робіт, слюсарям-електрикам та полірувальнику (механічне оброблення металів).

Тим, хто немає необхідної професії, пропонують пройти навчання за спрямуванням служби зайнятості.

Онлайн-графік формування груп в ЦПТО ДСЗ за різними професіями та освітніми програмами.

Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Можливе навчання дистанційно.

Перейти до панелі інструментів