25.04.2024
Новини Промо

Огляд найкращих компактних міді клавіатур за версією музичних експертів

Компактні міді клавіатури – один з найкращих варіантів для музикантів та продюсерів, які багато подорожують та працюють за межами студійних умов. Ринок пропонує безліч варіантів практично на будь-які бюджетні очікування, але не всі з них однаково ефективні. Для нашої статті спеціалісти інтернет-магазина Музлайн підготували короткий огляд найкращих пропозицій вітчизняного музичного маркету міді клавіатур: https://muzline.ua/mydy-klavyatury/.

Серія AKAI mini – це вічна класика, популярність якої на світовому ринку поки що не змогла затьмарити ні одна інша клавіатура. Це чудовий приклад втілення простого естетичного дизайну, який вирішив усі практичні питання, що постають перед музикантом в процесі творчості. З одного боку девайс демонструє незначний запас октав, якого, з іншого боку, цілком вистачає для повноцінної роботи. При цьому він прекрасно поміщається в рюкзак чи дорожню сумку, чи сумку для ноутбука, не потребує окремого живлення, має достатньо високу швидкість передачі сигналу – тобто з усіх боків відповідає поняттю ефективності. Окремий величезний бонус моделі – її доступна ціна.

  • Arturia Keystep

Легка, зручна, стильна настільна клавіатура для тих, кому замало запасу октав, які пропонують легенди типу AKAI міні. Так само не потребує автономного живлення, добре поводиться при підключенні до будь-якої робочої платформи, має надійні роз’єми та сенсори. Цю модель також можна віднести до категорії бюджетних, але вона цілком підходить для професійних занять.

  • CME Xkey 37 LE

Навколо практичності та функціональності цієї моделі точаться дискусії, але треба віддати їй належне, вона є найкращим представником свого виду. Незвичайні матеріали та дизайн не перешкоджають використанню цієї клавіатури за призначенням, більше того, іноді такий формат дійсно є комфортнішим. Доступна ціна є додатковим плюсом і робить цей девайс популярним серед музикантів початківців.

  • M-Audio Oxygen Pro 25

Скоріше за все, це найбільш практична модель у нашому списку, чудовий вибір для  стаціонарної студії, домашнього продакшну та коворкінг роботи. Основну увагу до себе привертають зручні клавіші цієї моделі, розраховані на технічну вправність музиканта.

На думку фахівців інтернет-магазину Muzline, ця клавіатура є найкращим вибором для професіонала з належним рівнем підготовки, але у той самий час може стати чудовою платформою для старту новачка в світі електронної музики.

Перейти до панелі інструментів