25.04.2024
Новини

Загиблого рятувальника з Тернопільщини нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня

Указом Президента України № 81/2023 «Про відзначення державними нагородами України», за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові підполковника служби цивільного захисту ГОЦУЛЯКА Сергія Євгеновича нагороджено (посмертно) — орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Про це інформують у ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Також медаллю “За бездоганну службу” ІІІ ступеня нагороджено старшину служби цивільного захисту ВОВЧУКА Юрія Григоровича.

Раніше “Терміново” повідомляло, що під час розмінування Харківщини загинув рятувальник з Тернополя Сергій Гоцуляк, підполковник служби цивільного захисту, начальник групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Тернопільській області. Його життя обірвалось у віці 42 років. Трохи згодом його колеги показали зворушливе відео, де згадують робочі миті підполковника Сергія Гоцуляка.

Перейти до панелі інструментів