19.04.2024
Новини

Вбивця тату-майстрині з Тернополя сидітиме довічно

28-річний тернополянин Андрій Горбатюк отримав довічне позбавлення волі за вбивство тату-майстрині Тетяни Підвашецької. Вирок виніс Верховний суд України, повідомляє офіс Генпрокурора України.

“За принципової позиції Офісу Генерального прокурора Верховним Судом залишено без змін судові рішення стосовно мешканця міста Тернополя за скоєння умисного вбивства (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України). Його засуджено до довічного позбавлення волі.
Прокурором у справі доведено, що чоловік у квітні 2019 року, діючи з особливою жорстокістю, позбавив життя майстриню татуажу. Він наніс їй 99 ножових поранень”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 16 квітня 2019 року тіло тату-майстрині Тетяни Підвашецької виявили тернополяни.Знайшла дівчину подруга мами та робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої. Вони вранці своїми ключами відкрили вхідні двері і побачили її тіло.

Слідчі оперативно знайшли вбивцю. Ним виявився 25-річний Андрій Горбатюк – тернополянин, який кардинальними змінами зовнішності відомий з телешоу. Його засудили до 15 років позбавлення волі.

Проте рідні покійної Тетяни вимагали для нього довічного ув’язнення. Днями Верховний суд України поставив крапку у цій справі.

Перейти до панелі інструментів