26.04.2024
Новини

500 і навіть 800 тисяч доларів: ціни на будинки у Тернополі зашкалюють

Дошка оголошень з продажу житла у Тернополі рясніє дороговартісним та розкішним житлом. Одно-двоповерхові будинки в обласному центрі та на його околицях коштують як цілий статок. Розглянемо детальніше, яке і за скільки житло пропонують продавці у файному місті. Інформація взята з сайту Dom.ria.

Найдорожча пропозиція на Новому світі. Тут продається двоповерховий будинок за 800! тисяч доларів. Вказано, що у будинку площею 275 кв.м. 6 кімнат, камін, його стан відмінний. Фото немає, але тернополяни знають, що це за будинок, адже він розташований через дорогу від пляжу “Циганка”, біля ресторану “Сапсан”.

Друга за ціною пропозиція вартує 560 тисяч доларів. Тут теж 6 кімнат, камін, а також ділянка 10 соток. Площа будинку – 350 кв. м, він розташований у Старому парку. В описі написано: “Будинок, який не залишить вас байдужим!!!!!! Задній двір так і уся ділянка оздоблені дизайнерським ландшафтом, красиві альпійські гірки, чудовий газон з системою автоматичного поливу на якому захочуть відпочити діти, а дорослі тим часом посидять у затишній альтанці або позагаряють.
В середині будинку виконано дизайнерський ремонт в світлих тонах з дорогих і якісних матеріалів.”

Майже так само коштує будинок біля “Подолян” – 550 тисяч доларів. Тут 4 кімнати, ділянка на 48 соток і незакінчений ремонт.

“Ексклюзивний проект продуманий до дрібниць. Будівельні роботи виконані з якісних матеріалів. Простора тераса. Гараж на 2 автомобіля. Ділянка площею 48 сот. Огорожа по периметру. Насаджено хвойні дерева.  Затишне розташування 1.5 км від міста”, – йдеться в описі.

По півмільйона доларів коштують 2 різних будинки на Східному та на виїзді з Тернополя у бік Збаража

Будинок на Східному: “Нова пропозиція! Ексклюзивний продаж елітне обістя розташоване в затишному мікрорайоні міста Тернополя. Будинок має 2 жилих поверхи з облаштованими меблями в сучасному стилі , жилими кімнатами, камінним залом. Прибудинкова територія обладнана барбекю зоною та відпочинковою терасою. Ландшафтний дизайн подвір’я”.

Елітне обійстя охороняється. Є територія навколо будинку площею 10 соток.

Будинок на виїзді з Тернополя теж вартує півмільйона доларів. Тут 5 кімнат і площа майже 500 квадратних метрів. У будинку є повноцінний кінотеатр, на подвір’ї – великий басейн і лазня. Гараж укомплектований обладнанням Тесла.

Перейти до панелі інструментів