19.04.2024
Новини

Два дні вибивали зізнання у крадіжці: у Тернополі двоє чоловіків забили до смерті товариша по пляшці

Трагедією завершилося спільне розпиття алкоголю та сварка, причиною якої стали гроші. Про мертвого товариша правоохоронців повідомив тернополянин. Тіло свого квартиранта тернополянин побачив 28 січня близько 11:30. Судово-медичний експерт виявив на тілі 69-річного чоловіка численні тілесні ушкодження, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку встановили осіб, причетних до смерті потерпілого. Це тернополяни, 1982 та 1986 років народження.

У ході розслідування стало відомо, що впродовж двох днів чоловіки після розпивання спиртних напоїв приходили на вулицю Київську, де проживав їхній товариш, та вибивали у нього зізнання про причетність до крадіжки. Зловмисники були переконані, що потерпілий в одного із них викрав 1500 гривень.

Після чергового побиття чоловік помер. Підозрюваним уже оголосили підозру згідно із частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Перейти до панелі інструментів