26.04.2024
Новини Промо

Який сертифікат на враження можна подарувати батькам?

Батьки – це найважливіші і найдорожчі люди у нашому житті, тож коли ми шукаємо для них подарунки на якусь святкову подію, то хочемо вибрати для них усе найкраще. Хорошою ідеєю стане придбання для них  подарункового сертифікату на враження від bodo, адже ця компанія пропонує багато цікавих ідей на будь-який вік і для різних характерів. Ну а якщо ви не знаєте, з чого обирати, то ми запропонуємо вам декілька цікавих варіантів подарунку.

Spa по-турецьки

Це чудова нагода для ваших батьків нарешті розслабитися і по-справжньому відпочити у турецькому хамамі. Там вони отримають цілий комплекс різноманітних процедур, в тому числі масаж бамбуковими віниками, зволоження оліями, пілінг і багато іншого. Такий відпочинок у східних традиціях їм точно має сподобатися!

Вечеря в грузинському ресторані

Кухня Грузії дійсно дуже смачна і кожен може знайти в ній свою улюблену страву. Так що якщо ви хочете приємно здивувати свої батьків, то можете зупинитися саме на цьому варіанті. У такому ресторані вони можуть спробувати різноманітні пряні закуски, хачапурі, хінкалі різних видів, страви з м’яса і, звичайно ж, дуже смачне грузинське вино.

Екокурорт у Карпатах

Ваші батьки відправляться на 3 дні в заміський комплекс, який знаходиться на Закарпатті. Залежно від сезону на них будуть чекати різноманітні розваги, комфортний номер, сніданки і прогулянки з чудовими краєвидами. Повірте, така міні відпустка їм точно сподобається!

Сімейна фотосесія

Такий подарунковий сертифікат – це чудова нагода зробити спільні фотографії усією вашою родиною, що точно не може не сподобатися вашим батькам. Повірте, їм буде приємно потім переглядати ваші спільні фотографії і зберігати їх у сімейному альбомі, або на сторінках своїх соціальних мереж.

Джаз-вечір

Ваші рідні зможуть послухати чудову музику у романтичній атмосфері, насолоджуючись ще й смачними стравами та напоями. Це чудовий подарунок на річницю весілля, Новий рік, Різдво і на будь-яку іншу подію, так що ви завжди можете зупинитися саме на цьому варіанті.

Майстер-клас сироваріння

У ваших батьків буде можливість приготувати власноруч один з видів м’якого сиру, а саме моцарелу, фету, халумі, панір чи бринзу. Вони не тільки освоять технологію приготування, а ще й заберуть створений ними продукт до себе додому!

Ми впевнені, що серед запропонованих нами ідей ви точно оберете найбільш слушну саме для ваших рідних!

Перейти до панелі інструментів