26.04.2024
Новини

“Недавно дзвонив, все ж було добре”: Підволочиськ оплакує загиблого воїна Романа Шептицького

Знову і знову на Тернопільщину приходять страшні вісті. Загинув патріот, щирий українець, Герой Шептицький Роман з Підволочиська. Повідомлення про загибель брата опублікувала його сестра Світлана у соцмережах.

“Братику! Спочивай у Бога! Так, наш Ромчик загинув”, – пише жінка.

У коментарях у знайомих, які щойно дізнались про страшну подію, просто розривається серце:

“Царство небесне, немає мого побратима, колеги. Немає слів і сліз. Це була людина з великої букви. Не буде більше привітання з горнятком кави ,не буде більше підтримки. Співчуття родині”, – пише військова Юлія Соловйова.

У Підволочиській міській раді, на жаль, підтвердили інформацію.

“14 січня 2023 року під населеним пунктом Опитне поблизу Бахмута, при отриманні поранень несумісних з життям від осколків гранат та мін, загинув п’ятдесятидвохрічний житель селища Підволочиськ, воїн ЗСУ, стрілець-снайпер 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила – РОМАН ШЕПТИЦЬКИЙ.
Романа багато людей знали, адже він був учасником бойових дій на Сході починаючи з 2014 року, з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України сміливо став до оборони краю.
Приносимо щирі співчуття батькам та всій родині.
Хай Господь Бог прийме душу загиблого воїна в Своїм Царстві де всі праведні спочивають”, – йдеться у повідомленні.

“Від нас йдуть у засвіти патріоти!!! Романе, ти справжній українець був і будеш в наших серцях назавжди! Господи! Прийми його до Царства свого! Вічна память!”, – співчуває Ростислава Йосик.

“Ромусику, як же так? Немає слів… Зі святими упокой, Христе, душу спочилого воїна Романа”, – коментує Наталка Костюк.

Альона Петльована: “Вічна пам’ять герою,невіриться,такий був патріот, справжній воїн, просто хороша людина…….співчуття рідним…..Герої не вмирають”.

“Підволочиськ втратив людину яка так любила своє місто , як його брат Андрій , воіни світла таи на Небесах!! Спочивайте з Богом!”, – каже Надія Новосад.

Перейти до панелі інструментів