28.03.2024
Новини

Цієї ночі стихія повалила на державні дороги Тернопільщини кілька великих дерев

У САД Тернопільщини закликають зважати на сильні пориви вітру та не залишати свої транспортні засоби поблизу зелених насаджень. Цієї ночі стихія повалила на державні дороги області кілька великих дерев. На щастя, ніхто не постраждав, а дорожники оперативно прибрали їх з проїзної частини.

Читати також: Біля Копичинець на трасу впало кілька дерев

Тернопільщина готується до снігопаду. 6-7 січня синоптики прогнозують перехід дощу у мокрий сніг та зниження температури, що може призвести до утворення ожеледиці.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області доручила підрядним організаціям підготувати спеціалізовану техніку. Обробляти протиожеледною сумішшю та очищувати проїзну частину доріг вони будуть згідно з алгоритмом воєнного часу.

Насамперед – міжнародні та національні автошляхи, якими проходять важливі логістичні маршрути для перевезення вантажів стратегічного значення. У нашій області це коридори М-19, М-30, М-09, Н-18 та Р-41.

“Просимо водіїв зважати на погіршення погодних умов та підготувати транспортні засоби. Неухильно дотримуйтеся ПДР, а передусім – безпечної швидкості руху.

Водії вантажівок, надавайте пріоритет у русі снігоприбиральній техніці та користуйтеся майданчиками, щоб перечекати негоду”, – закликають у службі.

Перейти до панелі інструментів