25.04.2024
Новини Промо

Як вибрати подарункову коробку

Правильно вибраний пакувальний матеріал для подарунка є ключовим елементом оформлення. Виріб може підкреслити значущість події та підняти винуватцю урочистості настрій. При покупці коробки слід зважати на кілька важливих факторів.

Як підібрати коробку для подарунка

Виробники пропонують різні подарункові коробки. Тому покупець має величезний вибір. Але, вибираючи, слід врахувати:

  1. Розмір подарунка. Для великого подарунка потрібна відповідна коробка. Виробники пропонують моделі різних габаритів. Тому клієнт має можливість вибрати ідеальний за розміром варіант. Можливо, деяким перед купівлею пакування потрібно зробити виміри, щоб не помилитися з вибором. Бажано підібрати такий варіант, щоб подарунок не просто умістився, але й не бовтався у коробці.
  2. Привід. Залежно від приводу вибирається тема. Важливо, щоб оформлення відповідало майбутній події. Необхідно також враховувати стать людини, якій дістанеться подарунок у тематичному пакуванні. Жінкам більше підходять витончені та ніжні варіанти, чоловікам – коробки відповідних кольорів.
  3. Стать та вік людини, якій дістанеться презент. Вік при підборі пакування також має значення. Дітям можна вибрати щось веселе та яскраве. Дорослій людині такий варіант не підійде. Не варто дарувати підлітку подарунок в пакуванні, виконаному у дитячому стилі. У підлітковому віці такі модифікації будуть недоречними. При виборі можна орієнтуватися на інтереси підлітка.
  4. Форма і оформлення. У деяких випадках не тільки розмір коробки має значення, але і його форма. Недоцільно вибирати кругле чи трикутне пакування під прямокутний предмет.

Якщо потрібно підкреслити привід для подарунка, можна вибрати модифікацію з характерною символікою. Крім того, подарункові коробки в Belany

можуть бути виготовлені індивідуально з урахуванням всіх побажань клієнта.

Як додатково прикрасити коробку

Попри велику кількість кольорів і тематик, подарунковій коробці може знадобитися додаткове оформлення. В якості декору можна використовувати:

  • стрічки з атласу – безперечний лідер серед прикрас будь-яких пакувань. Можна пустити стрічку «хвилею» по краю коробки або зібрати з неї пишний бант за допомогою степлера, нарізати дрібні «кучері» і посипати пелюстками квітів зверху, якщо вони будуть у комплекті з подарунком;
  • бантики з атласних стрічок – виходять ніжні та акуратні, дорого виглядають;
  • органза – прозора повітряна тканина чудово доповнить пакування. Її можна використовувати як наповнення коробочки;
  • мотузки – ними перев’язують пакування з крафт-паперу або доповнюють декорування сизалю.

Якщо подарунок буде адресований жінці, можна прикрасити коробку квітами. Для прикрас використовуються як живі, так і штучні варіанти. Тематичні прикраси можуть стати особливістю оформлення. При їхньому доборі немає жодних обмежень. Головне, щоб символіка відповідала святковій тематиці.

 

Види новорічних коробок

Якщо ви вже визначилися з подарунком на Новий рік, то саме час вибирати новорічне пакування! Зробити це – дуже просто, адже існує безліч варіантів:

  1.  Кейс – може мати не лише різні форму і габарити, а й стиль виконання.
  2. Солодкий Новий рік – конструкції можуть бути виготовлені з міцного картону, у різноманітних формах (від овальної до прямокутної). Дозволяють вмістити та переносити до кількох кілограм цукерок.
  3. Набір для кількох подарунків на Новий Рік – коробки, як правило, мають вигляд «матрьошки», в кожній частині якої буде розміщений особливий подарунок. В одну з них можна покласти цукерки, в іншу – іграшку. Цей варіант стане ідеальним для тих, хто хоче зробити одразу кілька сюрпризів близькій людині!

Звертаємо увагу! Щоб створити атмосферний Новий рік, можна замовити пакування в унікальному дизайні – з особистими фотографіями або словами подяки. Воно дозволить передати особливий настрій, а також нагадати вашим близьким про найголовніше – ваші почуття.

Перейти до панелі інструментів